CALL US
0231 507 060
WORKING HOURS
Luni – Vineri. 10AM – 18PM

Servicii

Soluțiile Truix

Serviciile noastre permit orientarea afacerii către soluții smart care contribuie la eficientizarea consumului de resurse, la dezvoltarea durabilă a mediului de business și a celui înconjurător. Implementate împreună, acestea optimizează flow-urile de lucru și contribuie la dezvoltarea durabilă a business-ului, respectiv a mediului în care se desfășoară activitatea.

Proiectăm și implementăm concepte, sisteme și procese care au la bază tehnologia informațională gestionată corect, în beneficiul utilizatorilor săi.
Infrastructura IT bine dezvoltată crește, automat, eficiența companiei care o utilizează.
Completăm spectrul de soluții pe care le oferim cu o serie de activități în domeniul iluminatului stradal – treceri de pietoni inteligent luminate, oferind atât consultanță în domeniu, cât și implementarea acestor soluții.

Instalăm, configurăm și redimensionăm rapid infrastructura afacerii tale eficient, cu zero downtime.

Creștem gradul de awareness al echipelor tale prin educare și testare continuă și implementăm sisteme de securizare a rețelelor și datelor.

Administrăm eficient și sigur resursele orașului. Colectăm, centralizăm și interpretăm date, procesăm plățile rapid, eliminăm necesitatea deplasărilor fizice, facilitând comunicarea cu furnizorii de servicii publice.

Optimizăm costurile și creștem eficiența. Analizăm, identificăm și propunem soluțiile cele mai potrivite.

Folosiți tehnologia informațională inteligent și sigur.

WordPress Theme built by Shufflehound.