CALL US
0231 507 060
WORKING HOURS
Luni – Vineri. 09AM – 17PM

Servicii

Soluțiile Truix

Serviciile noastre permit orientarea afacerii către soluții smart care contribuie la eficientizarea consumului de resurse, la dezvoltarea durabilă a mediului de business și a celui înconjurător. Implementate împreună, acestea optimizează flow-urile de lucru și contribuie la dezvoltarea durabilă a business-ului, respectiv a mediului în care se desfășoară activitatea.

Proiectăm și implementăm concepte, sisteme și procese care au la bază tehnologia informațională gestionată corect, în beneficiul utilizatorilor săi.
Infrastructura IT bine dezvoltată crește, automat, eficiența companiei care o utilizează.
Completăm spectrul de soluții pe care le oferim cu o serie de activități în domeniul iluminatului stradal – treceri de pietoni inteligent luminate, oferind atât consultanță în domeniu, cât și implementarea acestor soluții.

Consolidăm infrastructura IT și integrăm tehnologii smart pentru eficiență energetică. Aliniem inovația la durabilitate, construind astfel un viitor mai ecologic.

Transformăm infrastructura rutieră pentru a se adapta nevoilor dinamice ale orașelor. Introducem mecanisme inteligente pentru a fluidiza traficul, oferind o călătorie mai sigură și mai eficientă.

Oferim instrumentele necesare pentru digitalizarea educației. Folosim tehnologia de ultimă oră pentru a facilita procesul de învățare și a crea medii de predare interactive.

Oferim o protecție totală pentru afacerea ta prin intermediul unui portofoliu vast de soluții de securitate. Cu servicii variind de la supraveghere video la alarmă antiefracție, avertizare incendiu și control acces, oferim o securitate completă și inovatoare.

Folosiți tehnologia informațională inteligent și sigur.

WordPress Theme built by Shufflehound.