CALL US
0231 507 060
WORKING HOURS
Luni – Vineri. 09AM – 17PM

Servicii IT & soluții smart de eficiență energetică

Infrastructură IT

Echipa noastră de specialiști certificați este pregătită pentru a analiza, proiecta și administra infrastructura IT a oricărui business. Astfel, gestionăm cu ușurință cererile pe care le primim. Prin prisma experienței pe care o deținem, oferim servicii premium care pot fi considerate drept un best-practice în raport cu seturile de proceduri pe care le respectăm cu strictețe pentru a furniza de fiecare dată soluții sigure. Oferim soluții pentru asigurarea tuturor proceselor necesare în integrarea infrastructurii de rețea, a infrastructurii hardware și software, inclusiv soluții integrate de Data Center.

  • Infrastructură de rețea IT
  • Infrastructură hardware și software
  • Soluții integrate de Data Center
  • Consultanță IT

Smart metering & eficiență energetică

Utilizăm tehnologii digitale și soluţii informatice pentru a crește eficienţa serviciilor și pentru a reduce costurile și consumul de energie.

Smart Metering este un instrument care permite controlul costurilor cu resursele consumate de entităţile publice (instituţii, agenţii), cât și cele din sectorul privat (fabrici, parcuri industriale, complexe comerciale etc.).

Stații de încărcare mașini electrice

Facilităm tranzitia către mobilitatea electrică prin oferirea unei game variate de stații de încărcare pentru mașini electrice. De la soluții pentru zone rezidențiale la cele pentru birouri și spații comerciale, stațiile noastre de încărcare sunt dotate cu funcționalități de ultimă oră pentru a asigura o încărcare eficientă, rapidă și sigură.
Avantajele principale:

  • Varietate mare de putere, de la 7 la 120 kW
  • Conectivitate extinsă, cu funcționalități cum ar fi OCPP 1.6, RFID, Ethernet, 4G și Wi-Fi
  • Accesibilitate și ușurința utilizării prin intermediul aplicației mobile compatibile cu IOS & Android
  • Flexibilitate și eficiență sporită prin funcționalități precum încărcarea simultană a două vehicule și “Smart Charging”
  • Durabilitate și siguranță, cu grad de protecție ridicat și conformitate cu standardele CE

Folosiți tehnologia informațională inteligent și sigur.

Categories
s1
WordPress Theme built by Shufflehound.